Skip to main content

EDUCACIÓ EN VALORS

A la Fundació Pineda estem compromesos amb la formació integral de la persona en les diferents etapes. Grow és un projecte que inclou programes de formació de formadors, i el material necessari per als tallers de valors de 4t a 6è d'Educació Primària que s'imparteixen a les Associacions juvenils.

També oferim assessorament amb l'objectiu de prestar l'ajut necessari per dur a terme una formació personalitzada i de qualitat.

La Fundació disposa d'un equip de voluntaris i professionals experts en l'elaboració de material i l'organització de cursos.

QUÈ OFEREIX LA FUNDACIÓ A LES ASSOCIACIONS JUVENILS?

1. JORNADAES DE FORMACIÓ

Jornades presencials de formació adreçades a les persones encarregades de nivell, dels tallers de valors, i de les entrevistes personals i amb famílies.

2. PROGRAMA DE FORMACIÓ ON LINE

Els programes on line s'adapten a les necessitats de les associacions, les sessions són on line sincronitzades: dues sessions inicials i tres sessions més programades al llarg del curs. Les associacions tenen accés a l'aula virtual i poden accedir a classes enregistrades i material per a formadors.

3. MATERIAL PER A TALLERS

Disposem d'un pack amb recursos i material per als tallers de formació en valors de 4t, 5è i 6è de Primària. El material està allotjat a l'aula virtual de la Fundació Pineda i és descarregable. Es pot comprar a través del web, un cop adquirit la Fundació proporciona a les associacions les claus d'accés al curs corresponent.

Fundació Pineda, Aribau 250, 1r 2a  ·  08006 Barcelona  ·  Telèfon +34 936 636 466  ·  email info@fundacionpineda.org

Avís legal · Política de Privacitat· Política de cookies