• 150

Master Home es proposa capacitar els joves per a construir una llar viva, acollidora i segura, un lloc a al qual tothom pertanyi.

És un concurs que cerca el desenvolupament en els adolescents de competències professionals i personals com ara la iniciativa, el treball en equip, el lideratge o la resolució de problemes, des d'un enfoc transversal.

INICI D'INSCRIPCIONS DE LA V EDICIÓ: 28 DE SETEMBRE DE 2022

COM PARTICIPAR A MASTER HOME


FORMA UN EQUIP
Categoria Junior: 1r ESO
Categoria Senior: 2n ESO
Cada equip ha d'estar format per 4 participants, amb excepció d'algun grup de 3 components. Molt important! En el cas que les participants d'un mateix grup siguin de nivells diferents, participaran en la categoria Sènior.
SOL·LICITA LA PREINSCRIPCIÓ AL CONCURS A LA TEVA ASSOCIACIÓ

Tots els equips heu d'anar emparats per una Associació.

Contacta amb la que et representa i dona-li les teves dades. Els teus pares hauran de confirmar en l'associació la teva preinscripció mitjançant la manera que us comuniquin.

REALITZA LA INSCRIPCIÓ A LA WEB D'INSCRIPCIONS

1. Contacta amb la'Associació amb la qual participes.

2. Els pares hauran de realitzar la inscripció abans del 17 d'octubre i realitzar el pagament (38€) en la web d'inscripcions de Fundació Pineda abans del 30 de novembre.

També han d'adjuntar l'autorització de participació signada, un requisit indispensable per poder participar. Que no se us passi el termini! No s'acceptaran inscripcions fora del termini.

PROVES I PLANIFICACIÓ DE TALLERS

Des de la preinscripció fins al dia de la gran final, amb l'ajuda de les Associacions que us entrenaran en tallers, els equips haureu de preparar-vos dues proves. Per a saber en què consisteixen podeu consultar les proves consulta aquest enllaç: PROVES.

Cada Associació haurà de lliurar un document amb la planificació dels tallers que es faran per a preparar el concurs. Accedeix a aquest enllaç per a descarregar la PLANTILLA.

Ja!

La data de la gran final és el dissabte 21 de gener.

NO TE LA PERDIS!

Fundació Pineda, Aribau 250, 1r 2a  ·  08006 Barcelona  ·  Telèfon +34 936 636 466  ·  email info@fundacionpineda.org

Avís legal · Política de Privacitat i cookies