Avís legal

FUNDACIÓ PINEDA compleix amb els requisits establerts en la normativa actual sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal i Comerç Electrònic.

Denominació social

FUNDACIÓ PINEDA PER AL FOMENT I DESENVOLUPAMENT DE L'ENSENYAMENT I LA CULTURA
(D'ara endavant FUNDACIÓ PINEDA)

NIF: G-60044898

Dades d'inscripció: Està inscrita amb el número 631 en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb data 28 de setembre de a 1992.

Dades de contacte

Direcció: Aribau, 250, 1er 2a 08006 Barcelona.
Tel.: 936636466
E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Dades de contacte del DPO: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Condicions generals d'ús

Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'Usuari, comprometent-se a l'observança i compliment rigorós de les disposicions aquí disposades, així com a qualsevol altra disposició legal que fos aplicable.

FUNDACIÓ PINEDA es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació d’avisar prèviament o posar en coneixement dels Usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el seu lloc web.

L'usuari accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per FUNDACIÓ PINEDA en el moment mateix en què l'Usuari accedeixi al lloc web.

El lloc web pot ser visitat lliurement i l'Usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l'Usuari s'abstindrà d'utilitzar el lloc web amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

FUNDACIÓ PINEDA no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del lloc web ni d'altres continguts als quals es pugui accedir a través d'aquest, ni dels danys derivats de la utilització del lloc web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en ella es facilita.

FUNDACIÓ PINEDA ni garanteix l'absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l'usuari del lloc web; ni respon dels danys i perjudicis que tals elements poguessin ocasionar a l'Usuari o tercers.

El lloc web té caràcter informatiu, per la qual cosa el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.

FUNDACIÓ PINEDA es reserva el dret d'actualitzar els continguts del lloc web i/o d'eliminar-los, així com de limitar i impedir l'accés a aquests, ja sigui temporal o definitivament, sense prèvia notificació.

Drets de propietat intel·lectual i industrial:

Tots els drets de propietat intel·lectual i/o industrial del lloc web i de tots els seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font, fragment d'àudio, programes informàtics, descàrregues digitals, bases de dades, noms comercials, marques, logotips, i/o qualsevol altre signe distintiu, etc.) que formin o hagin format part del mateix en algun moment, estan protegits per Llei i pertanyen a FUNDACIÓ PINEDA.

En cap cas s'entendrà que l'accés i ús del lloc web implica la renúncia, transmissió, llicència, cessió, total ni parcial, ni autorització de cap classe, per a l'explotació, reproducció, comunicació pública, difusió, divulgació i/o transformació ni del lloc web, ni dels seus continguts, entesos amb l'amplitud assenyalada en el punt anterior, ni tampoc dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial inherents a aquests.

Política de Privacitat

FUNDACIÓ PINEDA protegeix les dades personals segons el que estableix la normativa actual sobre protecció de dades així com en el nou Reglament General de Protecció de Dades 2016/679.

D'acord amb la normativa en vigor sobre tractament de dades, l'informem:

ENCARA QUE NO RECOLLIM CAP DADA, POSEM A LA SEVA DISPOSICIÓ UN EMAIL PER QUALSEVOL DUBTE

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Política de Cookies

FUNDACIÓ PINEDA UTILITZA EXCLUSIVAMENT LES NECESSÀRIES DEL CMS PER LA CORRECTA NAVEGACIÓ DEL LLOC

Enllaços

L'empresa no assumeix cap responsabilitat sobre el contingut, informació o serveis que puguin oferir els enllaços que es presenten al nostre lloc web, i que tenen caràcter merament informatiu.

Legislació aplicable

La present web es regeix per la legislació espanyola.

Fundació Pineda, Aribau 250, 1r 2a  ·  08006 Barcelona  ·  Telèfon +34 936 636 466  ·  email info@fundacionpineda.org

Avís legal · Política de Privacitat i cookies