Skip to main content

CONSULTORIA D'ASSOCIACIONS JUVENILS

Des de Fundació Pineda, amb el projecte Enfoccus, assessorem els equips directius i de gestió de les associacions juvenils, perquè puguin dur a terme amb professionalitat la seva iniciativa. Prestem l'ajuda necessària perquè les associacions puguin oferir un servei de qualitat.

Els equips directius que componen les associacions són voluntaris, pares i mares de família, que ofereixen part del seu temps lliure per a dirigir i gestionar l'associació, amb el desig que els seus fills comptin amb un oci saludable i de qualitat, basat en la formació en valors.

SERVEIS QUE OFERIM

1. SUPORT TÈCNIC

Comptem amb especialistes per a assessorar en la gestió i millora de l'entitat. Els nostres projectes estan dissenyats per a garantir la qualitat de les activitats que s'ofereixen.

2. FORMACIÓ D'EQUIPS

Organitzem cursos i sessions per als equips de gestió i formació, jornades pràctiques per a juntes i patronats i mentoring personal a membres de l'equip directiu.

3. CONSULTORIA

Oferim serveis de consultoria per al projecte educatiu, per al compliment de les obligacions legals, i ajudem a aconseguir resultats ràpids de gran qualitat.


ACTUALITAT


CURS DE COMPLIANCE PER A ASSOCIACIONS JUVENILS

Fundació Pineda, Aribau 250, 1r 2a  ·  08006 Barcelona  ·  Telèfon +34 936 636 466  ·  email info@fundacionpineda.org

Avís legal · Política de Privacitat· Política de cookies